Sunday, April 10, 2011

IMT-GT at Prince of Songkhla, Thailand

IMT-GT (Indonesia, Malaysia, Thailand Growth triangle) Bioscience Conference 2010 buat kat hatyai, Thailand. Aku join untk Poster Presentation final year project aku. Project aku bertajuk 'Spatial Distribution & habitat Characterization of Aedes Mosquito Larvae in Dengue Hotspot Area on Penang Island. ngeri bunyinya kan..Tapi aku bangga gak la sbb aku dpt A untk project ni..hehehe prasan lak.
Dihadapan Prince of Songkhla Conventions Centre
Dikalangan pensyarah n student school Biological Science USM y join conference ni..cuba cari aku katne..heheh
Ni la Poster aku, bukan main aku buat tp xde rezeki, aku xmenang jgak..xpe next time i will put more effort..

Melawat Hat Yai Nai Wat.. Tokong utama kat Hatyai, kat cn banyak tokong tp y ni paling besar..masa aku g tu kebetulan hari utama diorang, mcm kt ni hari jumaat la, org laki g solat jumaat. diorang ni pun dtng hrni untk menyembah n berdoa..
besar x diorang punya tokong..sekali tengok ngeri pun ada..malam2 sumpah aku xkan datang cn

1 comment:

  1. tahniah!!! mesti presentation hebat ni...bila grad?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...